6 مشکل اساسی رابطه که برای آن باید به مشاور مراجعه کنید

6 مشکل اساسی رابطه که برای آن باید به مشاور مراجعه کنید

 

ازدواج مانند یک نهاد است، هرچند گاهی اوقات ممکن است حس کنید مثل یک نهاد ذهنی است. زمانی که بازم در مورد بچه نخواستن یکی از طرفین باهم دعوا می کنید و این دعوا بالا می گیرد و به جاهای نامربوطی مانند دعوا درباره فراموش کردن شستن لباس ها می رسد، طبیعی است که احساس کنید کم کم دارید از این وضعیت دیوانه می شوید.

مشاوره ازدواج
مشاوره ازدواج

نگران نباشید.  گذراندن مدتی زیاد در حضور و کنار یک شخص دیگر، لزوما به ناآرامی های موقتی منجر می شود. کلید حل آن  این است که نگذارید این لحظات مشکلات زناشویی رابطه ی  سالم و دوست داشتنی با همسرتان را خراب کند.

قدم اول این است که متوجه شوید شما تنها نیستید. همه ازدواج ها ناقص هستند و اکثر آنها دقیقا به شکلی که ازدواج شما دچار نقص شده، ناقص هستند. فهرست مشکلات زناشویی که در یک ازدواج سالم ممکن است با آن روبرو شوید خیلی طولانی نیست و بیشتر آنها بسیار قابل کنترل هستند.

در زیر ما 6 مشکل اصلی را که در هر ازدواجی ممکن است رخ بدهد فراهم آورده ایم. زمانی که متوجه شدید دچار این مشلات شده اید، دست از امید به ادامه ی رابطه تان نشویید. چراکه همه ی این معضلات قابل حل هستند. اما بیشتر اوقات و مخصوصا در سطوح درگیر و اختلاف نظر بالا، بهتر برای دریافت کمک جهت ادامه ی رابطه سالم به پزشک متخصص و ماور حرفه ای ازدواج مراجعه نمایید.

در مجموعه ی تخصصی آلومینا گروهی از متخصصان ماهر در زمینه ی مشاوره و درمان ازدواج گرد آمده اند و آماده ی خدمت رسانی به زوج ها هستند. حال به آن 6 مشکل رایج در میان زوج ها که برای حل آنها عموما به مراجعه به یک مشاور نیازمندند اشاره می کنیم. با ما همراه باشید.

 

1.تعداد دفعات برقراری رابطه ی جنسی

 

تعداد کم دفعات سکس احتمالا رایج ترین مشکل ازدواج هاست. زوج های مزدوج گاه به گاه رابطه جنسی به دلایل متعدد کنار می گذارند. دلایلی مانند خستگی، استرس، هرچه فکرش را بکنید. نکته ی جاب اما این است که از قضا برقراری رابطه جنسی خود در اکثر موارد بهترین راه برای درمان استرسی است که مانع رابطه جنسی می شود.

اگر عدم داشتن رابطه جنسی به منبع استرس تبدیل شود، با اصل مشکل ترکب می شود و مشکل را عمیقتر می کند.

برای شکستن کمبود رابطه جنسی، سعی کنید همه منابع استرسزا را از زندگی همسر خود حذف کنید. ظرف ها را بشویید، سرویس  را تمیز کنید و بچه ها را پیش مادربزرگشان بفرستید. شما از اثر یک خانه تمیز و آرام روی زندگی خود متعجب خواهید شد.

 

2.تقسیم وظایف در انجام کارهای خانه

 

از روزهایی که می توانستیم کارهای مردان و کارهای زنان را به روشنی و جدا از هم دسته بندی کنیم دیگر مدت هاست که گذشته. امروزه مردان می توانند مردان هم می توانند به اندازه زنان در گذشته رئیس آشپزخانه و مسئول شستن لباس ها باشند. مشکل اما این است که این انعطاف پذیری ما را در یک فضای اشباع قرار داده است که در آن هر طرف میتواند در هر لحظه هر کاری را انجام دهد و از سوی دیگر، هیچ یک از شما به هیچ وجه به آن کار به عنوان “شغل” فکر نمیکند. همی باعث می شود از آنجاییکه مسئولیت مشخص و عرفی برای هیچیک وجود ندارد و تعریف نمی شود، قبول و انجام آن مسئولیت هم دچار کاستی شود. این همان  چیزی است که باعث می شود تقسیم مسئولیتهای خانه از 6 مشکل اصلی روابط زناشویی بشود.

منطقی باشید: اجازه ندهید یک نفر تمام کارهای خانه را انجام دهد. کارها را از هم تقلید کنید. سعی کنید  باهم چانه زنی کنید: اگر از کار کردن شستشو نفرت دارید، از او بخواهید که این کار را انجام دهد، و در عوض آن شما سرویس حمام و دستشویی را برق بیاندازید.

مشاوره ازدواج
مشاوره ازدواج

3.او خود را بعد از رابطه ول می کند

 

این اتفاق می افتد. بعضی از زنان پس از ازدواج از خودشان ول می کنند. شاید آنها پس از آنکه از عشق وعلاقه ی مرد مورد علاقه شان نسبت به خود مطمئن شدند، انگیزه خود را برای داشتن بدنی سالم و جذاب از دست می دهند. شاید پس از زایمان ورزش کردن برایشان دشوار باشد. توضیحات زیادی وجود دارد، اما اگر ناسازگاری فیزیکی شما کبدی میل جنسی شما را می کشد، باید برای آن کاری را انجام دهید.

سعی کنید با هم ورزش کنید فعالیتی مانند دو یا دوچرخه سواری را امتحان کنید. و قبل از اینکه هر گونه نظری در مورد وزن همسر خود بدهید، شما هم بهتر است نگاهی در آینه به خود بیندازید.

 

4.بچه نخواستن

 

 

بسیاری از زنان (و برخی از مردان) فرزند داشتن را به عنوان نتیجه ضروری ازدواج می دانند. تصمیم به داشتن یا نداشتن بچه، یک تصمیم مهم و اصلی در زندگی زناشویی است، شاید هم بزرگترین تصمیمی باشد که می گیرید. بنابراین برخی از شک و تردید در مورد داشتن کودک قابل فهم است. همانطور که می دانید، مقاربت جنسی بدون محافظ می تواند بسیاری از استرس ها را در ازدواج شما به ارمغان بیاورد و البته یکی از شایع ترین مشکلات زناشویی است.

اگر شما آنی هستید که به خاطر استرس بچه دار شدن و مسئولیت های آن بچه دار نمی خواهید بچه دار شوید، بهتر است شروع به انجام برخی محاسبات کنید.. اگر سه یا چهار سال صبر کنید، زمانی که در آینده بچه هایتان از دبیستان و دانشگاه فارغ التحصیل می شوند ، چند ساله خواهید بود؟ فکر کردن در این شرایط ممکن است به شما کمک کند تا با همسرتان که این فشار زمان را در سطح بیولوژیکی احساس می کند، همدردی کنید.

 

5.تفکرات متفاوت در زمینه نحوه ی بزرگ کردن بچه ها

 

 

وقتی بچه دار شدید، صد البته، آنها 18 سال هیجان و آشفتگی را برای ازدواجتان به ارمغان می آورند. بچه ها برخی چیزها را نابود می کنند، برخی چیز ها  را می شکنند و معمولا چیز هایی را می دزدند. زندگی یک پدر و مادر اغلب در درگیری مداوم برای مجبور کردن کودکان به خوردن سبزیجات، دعوا بر سر مرتب بودنشان و غیره می گذرد! پس استراتژی والدین برای بزرگ کردن بچه ها چه خواهد بود؟ آیا می خواهید والدینی همراه ، پدری سرگرم کننده و با نمک باشید  یا  می خواهید پدری باشید که “فقط صبر کنید تا مادر خود را به خانه برساند” ؟

تفاوت در نظریه های فرزند پروری یکی دیگر از 6 مشکلات مهم زناشویی است. مهمترین چیز این است که تا زمانی که بچه هایتان را دوست داشته باشید مسائل قابل حل هستند. شما به سرعت متوجه خواهید شد که ارائه قوانین و مجازات که هردو به آنها باور دارید، می تواند از هر چیز دیگری مهم تر باشد.

مشاوره ازدواج
مشاوره ازدواج
  1. ناباروری

 

شاید یکی از رایج ترین مشکلات زناشویی، ناتوانی در بچه دار شدن باشد. ناباروری می تواند کاملا برنامه ها و نظریه هایی را که برای آینده مشترکتان دارید خراب کند. چیز دیگری که در مورد آن دشوار است این است که تقصیر هیچ کس نیست. بر خلاف کارهای خانه و یا تعدد روابط جنسی ، هیچ اصلاح رفتاری نمی تواند این واقعیت را که شما نابارور هستید را تغییر دهد. این مسئله ی دیگری است که هردو شما قبل از اینکه بخواهید بچه دار شوید باید  درباره آن باهم صحبت کنید. حتی اگر در حد یک احتمال باشد.

پتانسیل پذیرش احتمال وقوع این مسئله که ممکن است هیچگاه بچه دار نشوید را در خود پرورش دهید. تنها آن زمان است که اگر واقعا بچه دار نشدید، بهتر آماده خواهید بود تا با آن کنار بیایید.

 

مترجم و محقق : ندا ناصری

مراکز مشاوره

بیشتر بدانید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا