رویکرد-شناختی-رفتاری-زوج-درمانی آلومینا: پیتزا خوشمزه، رایگان و مقوّی
سلام به زوج های جوان و بزرگسال
دعوای زن و شوهر در نی نی سایت: پکیج زوج درمانی
من مریم هستم از کلینیک آلومینا، از مجموعه فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان (جایروس). ما یه مجموعه خیلی پرجنب و جوش داریم. هموطنان زیادی با انواع شخصیت ها به کلینیک مراجعه می کنن. از شهرستان هم میان. نی نی سایتی ها هم میان. نی نی سایتی ها عادت داشتن با بقیه راجع به شوهراشون یا خانوماشون درد دلایی می کردن. الان بعضییاشون متوجه شدن که فقط درددل و نصیحت های غیرتخصصی از کاربرای مختلف مشکل رو حل نمی کنه. به علاوه، حریم خصوصی زندگی بهتره در هر فضایی برملا نشه.
یه کلینیک تخصصی داریم به اسم “زوج درمانی آلومینا.” هر دعوا و مشاجره و اختلافی که با زوج خودتون دارین رو حل و فصل می کنیم.” در ضمن پکیج های تمرینی عالی ای هم داریم که حاصل سال ها تجربه و دانش نوین درمانگران ما هست. هر پکیج متناسب با بودجه شما و وقتی که برای بهبود روابط خود با همسر یا زوج می گذارین تهیه شده. بهترین پکیج اونی هست که رو در رو و با حضور زوج درمانگر باز شه.
اگه کنجکاوین ببینین چی داخل این پکج هاست، با ما تماس بگیرین.
طرز تهیه پیتزا زن و شوهری در کلینیک آلومینا
بعضی دوستان از صرف کمی هزینه برای کلینیک های زوج درمانی پرهیز می کنن. یه نیگاه به پیتزافروشی ها بندازیم؛ کلی خسرو شیرین و شیرین و فرهاد پشت میزا نشستن. البته تازه آشنا شدن؛ بعدا معلوم نیست به جای شیرین ها چه کسی پیتزا خواهد خورد. دلیلش هم واضحه: پیتزاخوری و وعده و وعید به جای مشاوره پیش از ازدواج.
سالانه چقدر خرج فست فوود و خوراکی های آماده می کنیم؟
باور کنین طرز پخت خوشمزه ترین پیتزاهای زندگی دو نفره را می توانید در بهترین مراکز زوج درمانی یاد گرفته و مجانی نوش جان کنید.
یکسال خرج پیتزا، فست فود و آرایشی یا عمری خوشبختی با آلومینا؟
این ۵۰ تومان ها رو کجا خرج کنیم بهتره؟ خرج فضای مجازی و آشنایی های پر از عواقب خطرناک؟ پیتزاخوری؟ مواد آرایشی؟ هر خوشگذرانی ای برای دوری موقتی از دردسرهای زندگی مشترک؟ …
آیا ترجیح می دهید با افرادِ غیر تخصص درددل کرده، رازهایتان را برایشان برملا کنید و آنها را به حریم خصوصیتان راه دهید؟ یا ترجیح می دهید بدون به دردسر انداختن حریم خصوصی تان، در بهترین کلینیک زوج درمانی حضور یافته وعمری خوشبختی و پیشرفت مالی و امنیتی خانواده تان را تضمین کنید؟
مشاوره اختلافات زن و شوهرها در کلینیک آلومینا
دوستای گلم، آلومینا به غیر از مشاوره حضوری، امکان مشاوره کمکی (در کنار جلسات) با ایمیل، تلفن، اسکایپ، فیس بوک، واتزاپ و از این دست رو فراهم کرده. به این میگن پشتیبانی از راه دور برای اطمینان از پیگیری مدیریت تضاد زوجین.
زوج درمانی: رویکرد شناختی-رفتاری چیست؟
تصور کنیم دختر و پسری در محیط بسته بزرگ شده اند و دنیا رو طبق همان تصورات و تعصبات قومی-نژادی-مذهبی-قبیله ای-فرهنگی می بینند. آن ها خیلی نمی توانند تفاوت های دیگران با خود را هضم و جذب کنند. اگر به طور اتفاقی یکی از این دو با فرد دیگری از یک محیط باز و راحت رابطه عاشقانه داشته باشد، در آینده حتما با انواع تضاد و عدم تفاهم مواجهه خواهد شد.حس زجر و رنج خواهد داشت. برای همین، مشاوره پیش از ازدواج مشاوره دارد. ممکن است آن دختر و پسر ظرفیت ادامه رابطه با فرد متفاوت را نداشته باشند.
رویکرد شناختی-رفتاری CBT در کلینیک های زوج درمانی اجرا میشه:
♦ تمرین پذیرش تفاوت ها،
♦ کنار زدن موانع صمیمیت و موانع ارتباط بین زوجین
♦ تغییر ادراک و رفتار و مدیریت تضادها
عوض کردن اخلاق زن و شوهر بزرگسال خیلی آسون نیست و خوددرمانی ممکنه نتیجه عکس بده. کلینیک آلومینا یه سری تمرین های عملی برای شما دارد. هر جلسه که بگذرد، ناخودآگاه رفتار زن و شوهر نسبت به هم خیلی بهتر خواهد شد.
نمونه زوج درمانی با رویکرد رفتاری-شناختی
داستان مشاجره زن تهرانی و شوهر جنوبی را با هم بخوانیم:
حمید خیلی ساله اومده تهران و ازدواج کرده؛ در خانواده خیلی سنتی در یکی از شهرهای جنوب بزرگ شده. توی یه شرکت فنی-مهندسی کار می کنه و درآمد بدی نداره اما استرس کارش زیاده. خانومش شیدا تهرانیه و روشنفکر امروزی؛ اما متاسفانه پدر مادرش رو چند سال پیش در تصادف از دست داده. این زن و شوهر پیش از ازدواج دو سالی آشنا بودن و الان چند سالیه با دو تا بچه ۹ و ۵ ساله مشغول اند.
هر دو مجبورن کار کنن تا اقساط خونه و ماشینی که تازه خریدن رو پس بدن. بچه ها اولی مدرسه و دومی مهد کودکه.
هر دو شون تحصیل کرده و سرشون به کار بیرون و تامین مخارج گرمه و فرصت انجام کارهای روزمره خونه رو ندارن. بچه ها از دوری مامان بابا ناراحتن و گاهی بدخلقی می کنن. پدر اغلب خونه نیست وقتی هم میاد خیلی حوصله سروصدا و شلوغی نداره. ضمن اینکه از انجام دادن کارهای خانه طفره می رود.
حمید و شیدا بیشتر مثل شرکای تجاری می مونن تا زن و شوهر. احساس خودشون اینه: سرد و تکراری. خیلی وقتی برای دیدن دوستان و آشنایان یا ارتباط اجتماعی با زوج های دیگه رو ندارن.
شیدا از اینکه خانواده همسرش عقاید سنتی خود رو بهش تحمیل و توی زندگیش دخالت می کنن ناراحته. اون میگه: اونا با جمعیت زیاد سالی چند بار میان خونه ما و منم مجبورم بعد از کار مهمون داری کنم. این مسئله منو کلافه کرده و دایم با حمید سرجنگ دارم.”
حمید و شیدا تنها راه حل رو مراجعه به کلینیک زوج درمانی دونستن.
ارزیابی جلسات نمونه زوج درمانی
قبل از شروع جلسه اصلی، یه پیش مشاوره برای آشنایی کلی و شکستن یخ دنیای سرد این زن و شوهر انجام شد.
بعد از جلسه اول، اطلاعات مهمی درباره زمینه خانوادگی، گذشته اونها، محیط بزرگ شدن و درس خواندن یا کار و فرزندان از اونها گرفته شد.
با هر کدوم از اون ها جداگانه مصاحبه شد.
جلسه سوم: دوتایی با هم مصاحبه شدن و واکنش های هردوشون نسبت به هم بررسی شد.
رویکرد شناختی رفتاری زوج تهرانی-جنوبی
دوستای خوبم. زوج درمانگر این چهار مورد رو برای شما و شریک مقابل نمره گذاری می کنه:
۱. موقعیت های شادی: شادی های عمومی و شادی های خاص
۲. میزان و نحوه ی ارتباط گیری دو نفر با هم
۳. برنامه روابط جنسی (منظم یا نامنظم؛ جالب یا یکنواخت و کلیشه ای)
۴. تقسیم مسوولیت های کار خانه، بچه ها، و کار بیرون
زوج درمانی حمید و شیدا ۱۱ جلسه طول کشید.
رویکرد شناختی-رفتاری زوج درمانی: بعد از جلسه سوم
⇐ وقتی استرس کاری حمید و شیدا کم تر می شد، هیجان و عواطف زوجین بیشتر گُل می کرد.
⇐ از همین عوطف برای ارتباط گیری بهتر در زمان افزایش استرس کاری کمک گرفتن.
⇐ اما زمانی که استرس کار خیلی شدید بود، حس هیجان و ارتباط گیری زوجین دوباره کاهش پیدا می کرد.
⇐ درمانگر به اون ها مهارت های عملی مذاکره، ارتباط گیری، تعادل توقعات، برنامه ریزی، کوتاه آمدن و سازگاری، و شادی در وقت های آزاد رو آموخت.
نکته جالب: یک کلینیک زوج درمانی پیشرفته ممکنه با شما قرارداد ببنده. طبق قرارداد، درمانگر مجرب و متخصص بهترین تکنیک های زوج درمانی رو در جلسات تعیین شده برای شما اجرا می کند؛ مهارت های ارتباط گیری را آموزش داده و شما نیز موظف به شرکت در جلسات خواهید شد.
رویکرد رفتاری-شناختی زوج درمانی از جلسه چهارم تا آخر
♠ هر جلسه ۷۵ دقیقه طول می کشید آخه ما کارای متنوع و جالبی برای انجام دادن داشتیم.
♠ درمانگر مهارت هایی رو درباره سبک ارتباط گیری و توقعات اونا از همدیگه آموزش می داد.
♠ مفاهیم ارتباط و روش های ارتباط گیری رو به اونا آموزش می داد.
♠ به این نکته تاکید می کرد که هر دوشون باید بده و بستان عواطف و محبت رو فراموش نکنن.
♠ حس پذیرش تفاوت ها و تعهد رو در اون ها تقویت کرد.
♠ تکنیک های عملی ای را برای مدیریت تضاد شیدا با خانواده جنوبی حمید آموزش و به تمرین و اجرا گذاشت.
♠ تعدادی ویدئو، فیلم هایی درباره بهبود روابط زن و شوهر و کتاب کم قطر آموزشی و در عین حال سرگرم کننده به آن ها داد.
♠ به آن ها یاد داد چگونه با بچه هایشان صحبت کنند و توقعات آن ها را از والدین تعدیل کنند.
برگزاری جلسات رویکرد شناختی رفتاری زوج درمانی آلومینا
در جلسه ۴ و ۵ شیدا و حمید متوجه اهمیت همکاری دو نفرشون برای بهبود هر چه سریع تر رابطه شدن. به عبارتی، بیشتر روی رویکرد شناختی کار شد.
جلسه هفتم، شیدا و حمید جاهای خودشون رو عوض کردن؛ یعنی، شیدا در نقش شوهر و حمید در نقش زن بازی کردن تا بهتر بتونن ارتباط گیری کنن. مشق خانگی هم برای کل هفته به اونها داده شد.
جلسه هشتم زوجین درک بیشتری از ریشه مشکلات پیدا کردن و کم کم یاد می گرفتن چگونه تضادها رو مدیریت کنن.
جلسه نهم به مشکلات بچه ها پرداخته شد.
از جلسه دهم تا یازدهم، روش های پشتیبانی خلاقانه زن و شوهر از هم آموزش داده شد. سکس تراپی و چگونگی تقسیم کار خانه و بیرون و بچه ها نیز اجرایی شد.
جلسه آخر تمام تکنیک های زوج درمانی مرور و یادآوری شد. گرچه شیدا و حمید باید تمرین هایشان را ادامه می دادند، نتیجه جلسات تا ۷۵ درصد بهبودی رابطه زوجین بود. پس از آن، این زوج گهگاهی برای مشاوره تلفنی با آلومینا تماس دداشتند. خدا رو شکر الان که دو و نیم سال از درمان می گذره، روابط شون خیلی صمیمی تر شده. حمید بین کار بیرون و داخل خونه تعادل بیشتری برقرار کرده. شیدا محل کارش رو عوض کرده و بعد از ظهر منزل است و به تربیت و مراقبت فرزندان مشغوله. فرزند سومی در راه دارد اما او و شوهرش آن را موهبت الهی می دانند نه مزاحمت.
این ها یعنی تغییر مثبت ذهن و رفتار زوجین به کمک آلومینا.
لیست بهترین مراکز زوج درمانی در تهران و شهرستان ها
برای دیدن لیست بهترین مراکز زوج درمانی در تهران، مشهد، شیراز، اهواز، مازندران و شهرهای کوچک و بزرگ اینجا کلیک کنید.
مریم اکبری زاده
شاد و امیدوار بمانیم.